Glavni / Analize

Saonice za kolica

Odabrani proizvodi 68 od 68

Hibridni modeli na popisu ostalih proizvoda za djecu uvijek su nešto novo i neobično. Na primjer, relativno nedavno, proizvođači su došli na ideju da na trkače stave kolica. I dobivenu kopiju nazvali su dječjim saonicama.

Nestandardno rješenje svidjelo se roditeljima najmanjih putnika, koji zbog starosti još nisu narasli na obične sanjke. Što se tiče praktičnosti, modeli na trkačima nisu inferiorni od kolijevki i blokova za hodanje, a u pogledu sposobnosti trčanja daju im nekoliko bodova prednosti - tamo gdje kotači na napuhavanje zaglave, trkači prolaze bez poteškoća.

Saonice za kolica

Kola sa sankama

- konstrukcije u obliku dječjih kolica postavljenih na trkače. Dizajniran za šetnju s malom djecom zimi, kada bi bilo nezgodno nositi kolica na kotačima po snijegu. Međutim, u nekim su modelima predviđeni i kotači - za površine bez snijega. Ali za skijanje nizbrdo takvi modeli nisu prikladni u svakom slučaju..

Kolica su obično dobro izolirana, što je još jedan razlog zašto su zimi bolja od uobičajenih kolica..

Sanjke za kolica

Ponedjeljak - petak: 09: 00–20: 00

Sub-Ned: 09: 00-20: 00

Kolica za sanke za novorođenčad

Saonice za novorođenčad odlikuju se posebnom upravljivošću, malom težinom i dugim vijekom trajanja. Dizajn za ugodno kretanje opremljen je kotačima koji se izvlače za prevladavanje asfalta i nesnježnih područja. Proizvodi su izrađeni od vlažnih materijala koji nisu puhani. Sanke za novorođenčad opremljene su toplim pokrivačem za noge, madracem od krzna i sigurnosnim pojasevima. Za udobnost roditelja, tu su ljuljačka za guranje, rukavice i torba za osobne stvari. Zbog udobnosti malih putnika, mnogi modeli imaju nekoliko položaja naslona, ​​podesivu kapuljaču i oslonac za noge.

U internetskoj trgovini ESPO možete kupiti saonice za novorođenčad poznatih proizvođača po niskim cijenama.

Katalog invalidskih kolica

Invalidska kolica Timka 2 Comfort

Nickova invalidska kolica za djecu 4

Invalidska kolica Umka 3

Nickova invalidska kolica za djecu Umka 3-1

Kolica sa sanjkama "Nashidetki" 2

Nickova invalidska kolica za djecu 7-2

SANKS - NIKA KOLICA DISNEY BABY 2

Kola na sankama DD 7-7

Za šetnje s bebom u snježnoj sezoni, moderni roditelji imaju tako divno vozilo kao što su saonice za novorođenu kočiju. Ova je mobilna jedinica opremljena udobnim trkačima za skijanje koji vam omogućuju samopouzdano klizanje po tako snježnom terenu, gdje će obična kolica, čak i s povećanom sposobnošću za trčanje, beznadno zapeti..

Prije nego što kupite sanjke za kolica u Samari, analizirajte i odaberite sebi najprikladniju i najprikladniju kopiju u smislu kretanja:

 • ako očekujete da ćete dječje vozilo koristiti isključivo na snijegu, odaberite jednostavniju opciju sa širokim trkačima koji će se lako i samopouzdano klizati ulicama prekrivenim snijegom;
 • za one koji bi željeli imati svestranije prijevozno sredstvo, prikladne su saonice za novorođenčad s mogućnošću transformacije, odnosno jednim klikom kurs možete prebaciti s trkača na kotače.

Druga je mogućnost prikladnije napustiti stan s djetetom u kolicima ili otići u kupovinu u trgovinu. A nakon napuštanja ulice, kolica se lako prebacuju u način saonica.

Apsolutno sve moderne saonice kolica za novorođenčad mogu se pohvaliti bogatim setom i punjenjem. Ovisno o modelu, takvo se vozilo obično nadopunjuje:

 • kapuljača ili vizir za skrivanje od vremenskih nepogoda ili za zaštitu usnulog djeteta od sunca po vedrom danu;
 • zaštitna tenda koja će sakriti bebu od prohladnog vjetra;
 • meka i topla navlaka koja udobno prekriva djetetove noge;
 • sposobnost rasklapanja naslona iz sjedećeg u ležeći položaj, što sanjke za novorođenčad pretvara u ugodan krevetić,
 • pribor za mamu, naime torba za sitnice i rukavice na ručki.

Isplativo je i prikladno kupiti kolica za sanjke u Samari u našoj trgovini, nakon što ste dobili kvalificirani savjet stručnjaka i odabrali stvarno praktičnu stvar koja će donijeti radost i korist bebi i njegovim roditeljima.

Sanke

 • Natrag na
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 18
 • Naprijed

Sanke-kolica novost su na tržištu robe za djecu. Oni su posebno stvoreni kako bi olakšali zimske šetnje majkama i djeci kako bi im bilo ugodnije..

Obična kolica teško je voziti po snijegu, ali zaglave u dubokom ili mokrom snijegu. S invalidskim kolicima ovaj će problem nestati, jer umjesto kotača ima udobne široke metalne trake koje lako mogu proći na bilo kojoj snježnoj cesti..

Saonice za kolica postat će pravi spas za majke koje su prisiljene u šetnju s djetetom nečistim snježnim cestama. Mami će biti lako kotrljati saonice za kolica, a bebi će u njoj biti ugodno i ugodno, jer je posebno opremljena za zimske šetnje:

široki vizir koji se može spustiti na samo sjedalo zaštitit će dijete od udara vjetra i snijega;

topla deka zagrijat će djetetove noge i spriječiti pothlađivanje;

leđa se mogu učvrstiti u sjedećem i ležećem položaju, tako da će beba moći spavati i sjediti u hodu, proučavajući svijet oko sebe.

Roditeljima će uporaba invalidskih kolica također biti prikladna, udobna i jednostavna:

saonice za invalidska kolica lako se preklapaju i rasklapaju;

kada se sklopi zauzima malo prostora, pa vam neće smetati i lako se može odložiti na skladištenje do sljedeće zime;

dovoljno mala težina saonica, što neće biti teško podići je na ljestve

neki su modeli opremljeni malim kotačićima na krajevima trkača, što će vam omogućiti da se kotrljate i ne vučete invalidska kolica po asfaltnoj cesti;

tople rukavice ili rukav, koji su pričvršćeni na ručku kolica, grijat će majčine ruke;

u prostranu torbu pričvršćenu na ručku kolica možete staviti sve što vam treba majci i djetetu u zimskoj šetnji;

invalidska kolica opremljena su sigurnosnim pojasom koji će čvrsto i sigurno učvrstiti bebu na sjedalu;

mnogi modeli kolica opremljeni su prozorom za gledanje majki tako da uvijek možete gledati bebu;

ručka kolica saonica može se prebaciti, što će vam omogućiti da bebu kotrljate prema cesti ili prema vama;

U našoj internetskoj trgovini možete kupiti model koji vam treba i vašu omiljenu boju i dizajn invalidskih kolica. Naš asortiman neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtjevniju majku sa sofisticiranim zahtjevima.

Odabir sanki za dijete

 • Značajke:
 • Vrste
 • Kako odabrati?
 • Kako presaviti?
 • Pregled proizvođača
 • savjeti i trikovi

Kad dođe zima, roditelji počinju razmišljati o tome kako izolirati kolica kako vremenski uvjeti ne bi djetetu stvarali nelagodu. Neke građevine nisu u mogućnosti prolaziti kroz snijeg. Ali postoji prekrasno rješenje koje će spasiti roditelje od gnjavaže zime - kolica za sanke. Mnogo je takvih modela koji će zimske šetnje učiniti ugodnijim i sigurnijim..

Kolica za saonice dobra su zamjena za uobičajena kolica dizajnirana za zimske šetnje. Ovaj je proizvod prilično popularan i osvojio je srca mnogih modernih roditelja. Umjesto kotača, dizajn ima trkače koji omogućuju mirno kretanje po snijegu.

U proizvodnji saonica proizvođači koriste materijale visoke čvrstoće i otporne na mraz.

Značajke:

Invalidska kolica izuzetno su kompaktnog dizajna koji će zauzimati minimalnu količinu prostora u sobi. Prilično ih je jednostavno saviti i pohraniti. Dizajn takvih proizvoda najčešće je svijetao i originalan. Proizvođači koriste bogate boje, zanimljive oblike ručki, trkača i naslona za ruke. Za njih postoji mnogo korisnih dodataka.

Ergonomski proizvodi bez problema se unose u dizala i javni prijevoz. Oni također bez problema prolaze kroz vrata. Svi modeli imaju pouzdane sigurnosne pojaseve s posebnim kopčama koje sprečavaju djecu da ih sama odvežu. No, mogu se otvoriti prilično lako ako dijete treba brzo izvući iz konstrukcije..

Roditelji se ne moraju brinuti o vremenskim uvjetima, jer su materijali od kojih su invalidska kolica otporni na vjetar i gusti. Lako se čiste. Mnogi modeli imaju dodatnu dodatnu opremu koja vam pomaže učiniti hodanje ugodnim i sigurnim.

Djeca vole biti u tim kolicima jer imaju udobna meka sjedala. Većina dizajna obraduje roditelje s nekoliko načina podešavanja, zahvaljujući kojima su sjedala udobna za novorođenčad. Podesivi način prečke pomaže dječjim nogama da se ne umore.

Hodanje u takvim proizvodima postaje ugodno, jer će tenda prekriti djetetove noge, što će ga zaštititi od vjetra i hladnoće. Na dršku konstrukcija majčina se torba postavlja bez problema. Prostrani džep može sadržavati namirnice ili stvari potrebne za hodanje.

Roditelji guraju invalidska kolica ispred. To im pomaže da se ne brinu o sigurnosti djeteta, jer ga uvijek promatraju..

Da biste odabrali dizajn koji je zaista prikladan i udoban za dijete, trebali biste odlučiti kakav dizajn trebaju roditelji. Nekoliko ih je:

 • Dječje saonice s kotačićima. Ova je opcija prikladna za roditelje koji paze na proračun i ne žele kupiti zasebna kolica za različita godišnja doba. Riječ je o transformatorskim saonicama s dodatnim uvlačivim kućištem, što omogućuje upotrebu konstrukcije ne samo zimi, već i ljeti. Također, takva kolica su dobra opcija za grad, jer se snijeg često uklanja, a tamo gdje trkači ne mogu proći (zbog nedostatka klizanja), kotači će proći. Ovi se proizvodi proizvode s velikim gaznim slojevima koji poboljšavaju kvalitetu vožnje i prohodnost na lošim cestama..
 • Za blizance. Kada se dvoje djece rodi u obitelji, takve su saonice najbolja opcija za ugodne i zabavne šetnje. Izvana izgledaju poput običnih saonica, ali su šire. Svako dijete nalazi se u zasebnoj izoliranoj omotnici. Roditelji neprestano viđaju djecu tijekom šetnje, a klizni trkači sprječavaju da se konstrukcija zaglavi čak i po najdubljem snijegu.
 • S crossover ručkom. Prilično popularan dizajn koji ima ručku koja može promijeniti svoj položaj. Ako ga preklopite natrag, dijete može samostalno istraživati ​​svijet oko sebe. Ako roditelji žele ponovno nadgledati bebu, ručka se može vratiti u prvobitni položaj.

Kako odabrati?

Mnogo tvrtki nudi ogroman raspon različitih modela kolica za novorođenčad. No prije nego što se roditelji odluče za bilo kojeg od njih, morate pažljivo provjeriti njihovu funkcionalnost i praktičnost. Bit će bolje ako povedu bebu sa sobom. To će vam pomoći da odmah provjerite jesu li kolica prostrana, a pobrinite se i da se djetetu model svidi te da se neće činiti previše svijetlim ili izblijedjelim..

Zaprega za saonice poklon je ne samo majkama, već i djeci. Zbog toga je potrebno zajedno odabrati vozilo kako ono ne samo da čini ugodnu šetnju, već i bebi daje puno pozitivnih emocija..

Pravila koja se moraju koristiti pri odabiru dizajna:

 • Obavezno provjerite sigurnosne pojaseve, kopče na njima, šavove na tkanini i pričvršćivanje konstrukcije.
 • Kolica moraju biti stabilna, pa je najšira i ne previsoka konstrukcija najbolja opcija. To će smanjiti rizik od prevrtanja..
 • Dugi trkači klize bolje od kratkih trkača.
 • Važno je obratiti pažnju na jamstvo i uvjete korištenja.
 • Prije kupnje ovog ili onog modela, trebali biste se upoznati s recenzijama kupaca, pozitivnim i negativnim kvalitetama proizvoda. To se može učiniti pomoću globalne mreže.
 • Sjedalo konstrukcije mora biti mekano, inače se dijete neće osjećati ugodno.
 • Kapacitet kolica trebao bi odgovarati dobi i veličini bebe.
 • Nema potrebe za kupnjom proizvoda koji nemaju oslonac za noge.
 • Važno je provjeriti mogućnost presavijanja proizvoda, kao i promjenu položaja sjedenja-ležanja. Kolica bi trebala biti lagana kako bi ih roditelji mogli lako nositi ako je potrebno.
 • Saonice bi trebale imati tendu koja će prekriti djetetove noge, kao i kabanicu i vizir koji štite bebu od vjetra i oborina.
 • Vrijedno je kupiti proizvode s udobnom ručkom.
 • Konstrukcija treba biti izrađena samo od sigurnih i visokokvalitetnih materijala.
 • Invalidska kolica ne bi trebala imati oštre i izbočene dijelove koji bi mogli štetiti zdravlju djeteta.
 • Bolje je kupiti invalidska kolica sa sanjkama čiji se položaj može mijenjati (okrenuti naprijed-natrag). Takvi su dizajni izvrsna opcija za roditelje koji žele rasporediti dijete od vjetra i oborina..

Sanke, sanke

Sve se majke zimi prvenstveno bave pitanjem: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve se majke zimi prvenstveno bave pitanjem: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve se majke zimi prvenstveno bave pitanjem: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve se majke zimi prvenstveno bave pitanjem: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve se majke zimi prvenstveno bave pitanjem: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Sve majke zimi prije svega zanima pitanje: kako djetetu pružiti toplinu i udobnost tijekom šetnje? Ali kad smo već kod udobnosti, ne zaboravite na samu bebinu majku. Kako šetnje u snježnoj sezoni nisu "kazna", nudimo sanjke - kočije!

Hibrid je model koji se sastoji od dva različita ili slična predmeta: višenamjenski proizvod dva u jednom. Prikladni su jer kombiniraju najbolje kvalitete nekoliko proizvoda, pa privlače pozornost i popularni su..
Jedan od tih hibrida su dječje saonice.
Model za ugodne zimske šetnje s djecom: po bilo kojem vremenu i na bilo kojoj cesti. Trkači se koriste za snježna područja, a uvlačni kotači za asfalt i druge.

Prednosti zimskih saonica

Kompaktnost. Brzo se presavijaju radi lakšeg čuvanja kod kuće i transporta u prtljažniku automobila ili u transportu
Udobnost. Mehanizam prilagodbe omogućuje djetetu da vozi sjedeći, ležeći i zavaljen. Velika podesiva kapuljača štiti od vjetra i oborina, što dijete može u potpunosti prekriti od lošeg vremena. Uz to, krznene obloge i meka, udobna sjedala
Praktičnost. Međuosovinski razmak se proteže i uvlači jednim pritiskom na papučicu kako bi se kretao i po snijegu i po asfaltu ili za ulaz u ulaz i trgovinu. Dodatni mali kotači pomažu ući u rubnike i lagano se spustiti s njih. Navlake se mogu ukloniti i oprati u perilici. Uvijek možete vidjeti svoju bebu zahvaljujući prozoru za promatranje u kapuljači
Pribor za roditelje. Ručka za potiskivanje nadopunjena je spojkom ili rukavicama tako da vam se ruke ne smrznu tijekom hodanja. Kolica se isporučuju s torbama, ruksacima i malim košarama

Sanke

Saonice za invalidska kolica - što je to?
Iz naziva već postaje jasno da je ova vrsta prijevoza križanac između klasičnih saonica i kolica. Jednostavno rečeno, to je prikolica na kliznim pločama.

Postoje modeli samo na trkačima, a postoje i oni na kojima se pored trkača nalaze i kotači. To mogu biti dva mala kotača na krajevima trkača, koji omogućuju prijevoz saonica preko asfaltiranih cesta, a postoje modeli s četiri kotača koji takve sanjke mogu okretati po potrebi. gotovo u punopravna kolica. Klizači se mijenjaju na kotače pomoću poluge, za koju ne trebate vaditi dijete iz saonica.

Saonice za kolica prikladne su za djecu koja već mogu sjediti, iako sada postoje modeli s leđima koja se preklapaju u ležećem položaju..

Dizajn tobogana izuzetno je jednostavan - metalni okvir, ručka, mekano sjedalo sa naslonom, kapuljača i topla deka za noge.

Katalog invalidskih kolica

Invalidska kolica Timka 2 Comfort

Nickova invalidska kolica za djecu 4

Invalidska kolica Umka 3

Nickova invalidska kolica za djecu Umka 3-1

Kolica sa sanjkama "Nashidetki" 2

Nickova invalidska kolica za djecu 7-2

SANKS - NIKA KOLICA DISNEY BABY 2

Kola na sankama DD 7-7

Za šetnje s bebom u snježnoj sezoni, moderni roditelji imaju tako divno vozilo kao što su saonice za novorođenu kočiju. Ova je mobilna jedinica opremljena udobnim trkačima za skijanje koji vam omogućuju samopouzdano klizanje po tako snježnom terenu, gdje će obična kolica, čak i s povećanom sposobnošću za trčanje, beznadno zapeti..

Prije nego što kupite sanjke za kolica u Samari, analizirajte i odaberite sebi najprikladniju i najprikladniju kopiju u smislu kretanja:

 • ako očekujete da ćete dječje vozilo koristiti isključivo na snijegu, odaberite jednostavniju opciju sa širokim trkačima koji će se lako i samopouzdano klizati ulicama prekrivenim snijegom;
 • za one koji bi željeli imati svestranije prijevozno sredstvo, prikladne su saonice za novorođenčad s mogućnošću transformacije, odnosno jednim klikom kurs možete prebaciti s trkača na kotače.

Druga je mogućnost prikladnije napustiti stan s djetetom u kolicima ili otići u kupovinu u trgovinu. A nakon napuštanja ulice, kolica se lako prebacuju u način saonica.

Apsolutno sve moderne saonice kolica za novorođenčad mogu se pohvaliti bogatim setom i punjenjem. Ovisno o modelu, takvo se vozilo obično nadopunjuje:

 • kapuljača ili vizir za skrivanje od vremenskih nepogoda ili za zaštitu usnulog djeteta od sunca po vedrom danu;
 • zaštitna tenda koja će sakriti bebu od prohladnog vjetra;
 • meka i topla navlaka koja udobno prekriva djetetove noge;
 • sposobnost rasklapanja naslona iz sjedećeg u ležeći položaj, što sanjke za novorođenčad pretvara u ugodan krevetić,
 • pribor za mamu, naime torba za sitnice i rukavice na ručki.

Isplativo je i prikladno kupiti kolica za sanjke u Samari u našoj trgovini, nakon što ste dobili kvalificirani savjet stručnjaka i odabrali stvarno praktičnu stvar koja će donijeti radost i korist bebi i njegovim roditeljima.

To Je Važno Znati O Planiranju

Koja je razlika između pelena i pelena

Neplodnost

"Pampers" ili pelene? Mnogi od nas brkaju ta imena. Koje su sličnosti i razlike? Koje vrste postoje, a koje su prikladnije i kvalitetnije? Što su jednokratne gaćice?

Veliki fetus tijekom trudnoće: uzroci, porod ili carski rez

Novorođenče

Među stanovništvom postoji mišljenje da velika fetalna težina govori o zdravlju i snazi, ali samo majke koje su rodile "heroje" i liječnici znaju s kojim se poteškoćama moraju suočiti tijekom porođaja i nakon rođenja djeteta.

Dječja hrana sa 7 mjeseci

Porođaj

U dobi od sedam mjeseci dijete postaje samostalnije i aktivnije. Stalna pokretljivost, mentalni razvoj i intenzivan rast zahtijevaju dodatne hranjive sastojke. Samo majčino mlijeko više nije dovoljno za zadovoljavanje svih djetetovih energetskih potreba.

Diateza u novorođenčadi i novorođenčadi

Začeće

Mnogi se roditelji suočavaju s dijatezom u dojenčeta. A kako bi mogli pomoći bebi da se nosi s tim neugodnim stanjem, treba razumjeti zašto se pojavljuje dijateza, kako liječiti i može li se spriječiti.